Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

harkonnen

7. 3. 2011 9:59
Souhlas, IDnes je jako obvykle dost mimo

Naprostý souhlas, je to jako byste vyfotili pro asijský časopis nějakou češku ve svém tradičním kroji a dali jí hnusnej bavorskej dirndl a k ní postavili čecha s koženejma kraťasama s "padacím mostem" a bílejma podkolenkama.

O "kvalitách" pana Středy a jeho názorech na to, že KAŽDEJ muž by s ním měnil, o tom ani netřeba diskutovat. Je to emocionální chudák.

0 0
možnosti

Vlája

21. 2. 2011 23:50
proboha, snad tohle nebude doktorka

to ať autorka radši jede domů a tam plive své jedovaté sliny na vietnamský doktory nebo rovnou toho jejich usušenýho Ho Chi Minha

0 0
možnosti

PRD09

12. 11. 2010 13:41
autorka moc rozumu nepobrala...

...protože kritizovat Vietnamky za to, že nosí vietnamský oděv, může jen slepice:-(

0 0
možnosti

batulková

17. 11. 2010 16:01
Re: autorka moc rozumu nepobrala...

Jak může taková studovat medicínu? Hlavně,že se tím vytahuje, ale na kolegu plive. Ve Vietnamu by si asi nedovolila urážet profesory či docenty. Myslíš si, holčičko, že tady můžeš, viď? Stejně jako tví kamarádi z tržišť byli zpočátku uctiví a ochotní a teď už jsou jen drzí jako vši;-O

Logiku ten článek nemá, zvaž raději cestu zpátky do rodné země, jak o tom píšeš ve svém jiném blogu.

0 0
možnosti

wikimovia

6. 11. 2010 12:26
komoušské praktiky přicházejí z Vnm

To už jsme měli i u nás v 50.letech,že komoušští doktoři označili někoho za duševně vadného nebo úchylného Rv jen proto,že nějakému pohlavárovi se nelíbil dotyčného názor. Budoucí pani doktorka používá stejnou taktiku.Nelíbí se jí, že Čech si dovolil vztah s dvouma asijskejma holkama a dokonce se s nima vyfotil v jejich národním obleku-tak je pro ní úchyl a roznášeč pohlavních chorobRv

Nezastávám se polygamie,jen nechci,aby se jednou moje děti musely léčit u takových doktorek jako autorka.

Ať radši jede do Vietnamu, tam může léčit v šatičkách z ao dai nebo v pionýrským šátku a pokud bude i schopná komunistka, může vylhanou diagnózou likvidovat kohokoli.Tady jen rozeštvává Čechy a Vietnamce

0 0
možnosti

Authority

7. 11. 2010 13:38
Re: komoušské praktiky přicházejí z Vnm

Nepochopil jsem oč autorce jde. Jsou to Vietnamky, tak choděj ve vietnamským oblečení. To je zakázaný?

Fakt je, že ty urážky je docela síla8-o... to je na žalobu.

0 0
možnosti

viveka

6. 11. 2010 8:46
Mám dotaz

V čem teda chodíte olizovat úchyla?

0 0
možnosti

Karel_Gott

23. 11. 2010 21:38
Re: Mám dotaz

V tom jejím Vietnamu si toho holky moc neolížou. Jejich chlapi jim nasekaj spoustu dětí a když pak má manželka tělíčko otahaný, tak vietnamský manžílek najde něco mladšího. Manželku si však ponechá ... na práci.

Schválně - koukněte na vietnamských tržištích. Makaj tam ženský a chlapi vše sledují zpovzdálí a hrají karty. Proto se chudinka autorka musela vylejt na Čechovi. Její vietnamský soukmenovec by jí za takový hloupý povídání rozbil ústa.... :-/

Mně osobně spíš připadá jako úchylné dehonestovat někoho kvůli kusu hadru.

0 0
možnosti

Ng326

6. 11. 2010 8:28
Číňani nakupují levné vietnamské panny

Proč autorka šíří nenávistné články proti Čechům i ve vietnamských periodicích? Český doktor je označen za úchyla, že žije s 2 Vietnamkama? A ty si proboha vzaly kroj,když se s ním fotily, to je tedy vrchol. Sinapurci, Taiwanci, Číňané jezdí do Vietnamu nakupovat nevěsty. To se nekritizuje-jsou to žlutí bratři.

Na youtube najdete spustu videí, jak si Číňani a jiní Asiati nakupují vietnamské panenské dívky.Ale to je oukej, neb Vietnamci Číňanům vždy rádi poslouží. Čech ať si choutky na vztah s Vietnamkou či Vietnamkami nechá zajít, nakonec o tom svědčí jiný článek na OnaDnes, jak nenávistně nechtějí vietnamští rodiče povolit randění jejich dcer s Čechem. Pokud by přišel Číňan s naditou peněženkou, pak je to fajn. Podívejte se na youtube a vyhledejte si třeba tato videa. Ale pozor, nabídka není určena pro bělochy.

-Why to buy virgin vietnameses bride

-Vietnamese Brides for Sale

-Vietnamese Bride in Singapore Half Price (pokud Asiat chce za ženu ušetřit, pro Čecháčky nabídka neplatí)

0 0
možnosti

zakomplexovaní_očerňují_nejvíc

5. 11. 2010 14:47
Vietnamská nacistka

Kvůli obraně kusu hadry nařknout někoho, že rozšiřuje pohlavní choroby..to je docela síla. I když dr. Středu nemusím, tenhle článek mi připomíná fanatickou obranu muslimského čádoru.

Snad autorka změní svůj názor, že by u nás chtěla zůstat a raději se vrátí do milovaného Vietnamu. Takovou doktorku, která šíří nepodložená fakta o zdraví jiných, tady NEPOTŘEBUJEME.

;-€

Můj nick se na tu Vietnamku moc hodí...

0 0
možnosti

Alot

5. 11. 2010 16:16
Re: Vietnamská nacistka

Ohledně nepodložených faktů- kde jste vzal, že je nacistka?

Myslím, že Terka ten text psala trochu v afektu, proto ty urážky. Na druhou stranu, vůbec se ji nedivím. Také by mě to urazilo.

Dále bych řekl, že jsem moc rád, že v ČR Terka zůstane. Bude z ní skvělá doktorka...popravdě takových doktorů, jako bude Terka, bychom potřebovali víc a s výhledem na budoucnost českého zdravotnictví, bych být Vámi byl opatrnější při používání slova "NEPOTŘEBUJEME". Brzy bude totiž potřeba kdokoliv, zatím co Terku by po dokončení studia vzali KDEKOLIV.

0 0
možnosti

anna1953

5. 11. 2010 7:14
To je blábol

Ve Vietnamu jsem ty šaty viděla na každým kroku, holky v tom jezdí na kole do školy. Tak proč by se v tom nemohly líbat, třeba na ucho?

Kde jste vzala údaj, že ona děvčata jsou z Thajska? V původním článku se píše, že jsou z Kambodži. Tam je vietnamská komunita větší než u nás, tak to nejspíš budou Vietnamky, ne?

0 0
možnosti

nejdelsiprezdivkanaidnesczjetato

4. 11. 2010 19:04
kambodžský Ao dai

Vždyť jsou to dívky z Kambodži. Tu Vietnam dlouho okupoval a kus území Kambodži ukradl (Kampuchia Krom je území Kambodži, které Vietnamci připojili k Vietnamu). Možná proto se naučili nosit oblečení agresora, stejně jako my nosili za socialismu rudé šátky.

Furt lepší Ao dai a polibek na ucho, než ten váš sušený Ho Chi Minh v mauzoleu.

0 0
možnosti

honzour1

3. 11. 2010 6:14
Klídek

Klídek. Kdyby nějaká chlípná Vietnamka napsala do vietnamského bulváru, že si splnila sen a že má 2 partnery z Evropy, třeba Němce a dřív měla i Francouze a Jihoafričana a kdyby k tomu redakce dala fotku té Vietnamky s dvěma Němci v českých lidových krojích, tak by mi to bylo celkem jedno. Pokud by to všem zúčastněným vyhovovalo, tak ať si užívají, jsou dospělí, máme svobodu... Taky si myslím, že tímhle se pohlaví choroby až tak moc nešíří, tedy pokud se onen český bigamista spokojí se dvěma stálými partnerkami a ony se spokojí s ním. Myslím, že kdyby měl vždy jen jednu samičku, ale tu střídal třeba po půl roce (což asi není až tak neobvyklý model, i když spíš u mladých lidí), tak šíří pohlavní nemoci mnohem víc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Gynekolžka, 32.

Seznam rubrik