Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Janoušek vs. Vietnamka: lobbing bomba

Za posledních 5 dní jsme se toho dozvěděli hodně. Třebaže jsme v šoku, nebo kdo je náš táta. Abychom byli ve správném obraze, teď mluvím jako z pohledu vietnamské komunity.

Musím to sdílet, dokonalost. Foto: Facebook/Luboš Xaver Veselý.

Minulej pátek srazil lobbista Vietnamku. Blogeři to pečlivě sledují, vše vědí, myslím, že není třeba detailně opakovat. Autonehoda, klasika, sražená byla vezena do špitálu a tam bojuje o život, pro novináře nic pikantního. Jenže tentokrát máme poněkud známějšího učinkujícího, a to lobbistu Janouška Mazánka. Lobbista je lobbista, s ním pikantní chuť sakra musí bejt. Pak media si to pořádně okořenila.

Třeba tady v Parlamentním listu jsme se dozvděli, že jsme v šoku. Určitě jsme moc přeháněli s těmi energetickými nápoji zbylými z večerek, který mají přelepená data spotřeby.

Následně aktualně.cz příšel s tím, že “Vietnamci“ požádají apro ženu policejní ochranu, ovšem s podpisem Marcela Wintera. Takže logicky: Vietnamci = M. Winter. No, to je teda Wietnamec jak poleno, “táta Vietnamců“, příbuzný všech, kterého paní před nehodou jako spousta jiných neznala. Ale je to dost možné, že si ho poznala teďko na tom ARu v bezvědomí.

A do třetice dobrého ani tu chudinku dlouho v lůžku odpočívat nenechají. Totiž lobbista über alles a smrt na něj nemá. Pro její bezpečnost by ji JXD poslal nespíš zpět do Vietnamu, stejně jako Langer kdysi. Dobrovolné vyhoštění.

(Ilustrativní fotky: Fotokoláž z printscreening. A ta úvodní fotka je z Facebook od Luboše Xavera Veselého.)

Autor: Trang Tranova | středa 28.3.2012 5:45 | karma článku: 23,45 | přečteno: 2070x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Gynekolžka, 32.

Seznam rubrik